מקימים את "כיכר החלומות" בשכונת דורה בנתניה בְּמסגרת "יום המעשים הטובים"

המכללה האקדמית לחברה ואמנויות בנתניה נרתמת להקמת  "כיכר החלומות" בשכונת דורה בנתניה, זאת בְּמסגרת "יום המעשים הטובים"

יעלי קוגן, בוגרת המכללה, מסכמת בהתרגשות ומלאת הודיה:
"מקימים את "כיכר החלומות" בשכונת דורה בנתניה. יוזמה אמנותית משותפת של המכללה האקדמית לחברה ואמנויות, בית הספר דורה לאמנויות ומתנס דורה. את האירוע הוביל Avi Sevilya ,אמן ואמן קהילתי. בשמחה ואהבת יצירה , צובעים יחד חלוקי נחל, ילדים, מבוגרים ערבים,יהודים,דתיים ,חילונים,תושבי השכונה,ילדי בית הספר וסטודנטים מהמכללה . את חלוקי הנחל נדביק בכיכר שתקרא "כיכר החלומות". שמחת היצירה התערבבה לי עם שמחה גדולה לפגוש את פרופסור מרים גולן ראש החוג במסלול לשינוי חברתי דרך אמנות אותו סיימתי לפני שנתיים, ואת רותי מנהלת בית הספר לאמנויות הנפלא בדורה, התרגשתי לצפות בשתי תלמידות שלי מהתיאטרון שלומדות בבית הספר בדורה ששרו שירים מקסימים, חבל שאי אפשר להעביר את ההתרגשות והשמחה שיש כאן כרגע. אז בין כל החדשות , העיתונים והייאוש שמנסים להנחיל לנו, יש כאן במדינה הזו אנשים שאוהבים לחלום וליצור ביחד. שמחה מאוד להיות חלק מהדבר המקסים הזה שקורה כאן הבוקר. מתחת לכל הזהויות, התוויות, ההגדרות כולנו כאן בכדי לחלום, להאמין להגשים וליצור יחד מציאות טובה יותר."