בית הספר לחברה ואמנויות אונו, גאה ונרגש להשיק את פורום "חלונות"

3 בנובמבר 2021 20:00 - 21:30

פורום "חלונות"

שדה הטיפול באמנות מתפתח לכיוונים רבים ומגוונים, ויוצר מרחבים פוריים לעבודה טיפולית, שנעשית בפרטיות חדר הטיפול.

פורום ההרצאות של בית הספר לטיפול באמנות נועד לחשוף את קהל המטפלות.ים באמנויות לאפשרויות השונות הגלומות במקצוע בשדה הקליני והמחקרי. הפורום שואף להכיר את העבודה הטיפולית שנעשית במסגרות ובגישות שונות עם מגוון אוכלוסיות, על מנת לתת במה למטפלות.ים להציג את עבודתם.

הפורום יתקיים בזום, בהנחיית ד"ר אילנה לח וד"ר ליאת שמרי-זאבי

ביום רביעי הראשון בכל חודש.
בכל מפגש יארח הפורום מטפלות.ים באמנויות, שיציגו את עבודתם/ן במשך שעה, אחריה יתקיים דיון עם הקהל.

תאריך נושא המפגש שם המטפל/ת
3/11/21 טיפול באמנות אונליין – ההרשמה נסגרה ד"ר נוגה אריאל-גלור- מטפלת באמנות, פסיכותרפיסטית ומרצה.
8/12/21 بلغة اخرى – בשפה אחרת: فن الاصغاء  بين  الحضارات –  אמנות ההקשבה בין תרבויות. – ההרשמה נסגרה גב' זכיה מסארוה- מטפלת באמנות, מדריכה. המרכז החינוכי בבית החולים שניידר.
5/1/22 "הקלו לייה" clos-lieu)) של ארנו סטרן – הצורך להשאיר סימן. – ההרשמה נסגרה גב' מיכל פיטרמן שליט, מטפלת באמנות, פסיכותרפיסטית דינאמית וקוגניטיבית-התנהגותית
9/2/22 ״כשגבר פוגש מכחול״- על המפגש בין גברים אלימים לטיפול באמנות – ההרשמה נסגרה גב' אורלי בלשה – מטפלת באמנות, פסיכותרפיסטית זוגית, מדריכה ומרצה.
9/3/22 ה״דימיון החומרי״ כנקודת מוצא לעבודה טיפולית יצירתית עם ילדים אוטיסטים – ההרשמה נסגרה גב' ראומה וינברג- מטפלת באמנות, מדריכה ומרצה.

6/4/22 טיפול באמנות בקבוצות ובסטודיו פתוח בנווה צאלים, פנימיה פוסט-אשפוזית לנוער.-ההרשמה נסגרה

גב' פזית דושי- מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית, מדריכה ומרצה, ונורית וולק – אמנית יוצרת, מדריכה ומרצה, מטפלת באמנות בפנימיית נווה צאלים.
11/5/22 טיפול דיאדי באמצעות אמנות- תיאוריה ומעשה. -ההרשמה נסגרה ד׳ר תמי גברון- מטפלת באמנות ומדריכה. פסיכותרפיסטית. המכללה האקדמית תל-חי
8/6/22 חוסן המוח-גוף-נפש – מפגש אינטגרטיבי בין חקר המוח וטיפול באמצעות אמנויות. ד"ר שרון וייסווסר- מטפלת בתנועה ומחול, מרצה ובעלת דוקטורט בתחום חקר המוח.

ההשתתפות ללא תשלום ומותנית בהרשמה מראש כאן בקישור >> https://forms.gle/dLGnyHrmQ2ELe9k48