בית פתוח – תואר שני בחברה ואמנויות בשילוב לימודי הנחיית קבוצות

20 ביולי 2022 17:00 - 19:00

בית פתוח לתואר שני בחברה ואמנויות בשילוב לימודי הנחיית קבוצות – היכרות עם התוכנית באמצעות שיח אישי וקבוצתי סדנה התנסותית

50% הנחה בדימי רישום ביום הפתוח!

יום רביעי, 20 ביולי 2022 בין השעות 17:00-19:00
בית הספר לחברה ואמנויות -אונו, רחוב האורזים 10 נתניה

הסדנה

הסדנה ממחישה את מרקם הלימודים המיוחד בתואר השני בחברה ואמנויות, בדגש על יישומם של כלים אמנותיים כאמצעי לקידום תקשורת ושינוי בקהילה ובחברה. ההשתתפות בסדנה ללא תשלום, אך בשל מספר המקומות המוגבל, ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש.

הרשמה

ניתן להירשם לסדנה באמצעות דוא"ל אל therapy@ono.ac.il יש לציין בגוף הדוא"ל את השם המלא ומספר הטלפון.
לחילופין, ניתן להתקשר אל מרכז היעוץ וההרשמה בטלפון 09-8656501 שלוחה 1

תואר שני בחברה ואמנויות

התואר השני בחברה ואמנויות מייצג חוויה אקדמית ייחודית המחברת את אתגרי החברה הסובבת אותנו עם עולם האמנויות. התכנית מבוססת על גופי ידע מתחומי הפסיכולוגיה, הסוציולוגיה, האנתרופולוגיה וההיסטוריה, כמו גם: ניתוח חברתי-ביקורתי, תחומי אמנות ציבורית, הנחיית קבוצות ופיתוח מיומנויות להתערבות קהילתית. תכנית הלימודים מגוונת ומעשירה וכוללת תחומי תוכן הזוכים לעניין גובר ומעמיק באקדמיה, בחברה ובתקשורת.

• התואר מוכר לשעות פיתוח מקצועי ולאופק חדש
  • התואר מוכר להחזרי שכר לימוד ממשרד החינוך
  • מלגות ייחודיות מטעם המכללה לזכאים למלגה מהסתדרות המורים וארגון המורים

בית הספר לחברה ואמנויות – אונו

הינו מוסד אקדמי המוכר ע"י המל"ג, בעל דרך לימוד ייחודית המבוססת על לימודים אקדמיים המשלבים קורסים תיאורטיים והתנסויות מעשיות. השילוב מעמיק את מרחב הלמידה, מעניק מימד יצירתי וחוויתי להפנמת החומרים ומאפשר תהליך התפתחות מקצועי ואישי.

בית הספר לחברה ואמנויות – אונו ממוקם בצמוד לתחנת הרכבת נתניה – למגיעים ברכב חניה ללא תשלום באזור

ההשתתפות בסדנה ללא תשלום, אך נדרשת הרשמה מראש בשל מספר מצומצם של מקומות בסדנה