הדרך הביתה – פיסול באבן בהנחיית רני ששון

1 במאי 2015 09:00 - 14:00

ranisassonנושא הבית מעורר אצל כולנו רעיונות זיכרונות ונוגע בכולם, כך שקל להתחבר לנושא שכן אנו חיים בתוכו גדלים לצידו ומרגישים בנוכחותו כחלק מהתהוות אישיותנו.

נעבוד עם גוש בגריעה בעזרת מפסלות מסורים וכלים מיוחדים לעבודה באבן.ניצור צורה של בית כל אחד מנקודת מבטו, מתוך תהליך עבודה דינמי שמוביל לתוצאה, חוויה ויצירה ספציפית.

טעימה קטנה מהעולם  הקסום של המדיום, נגיעה בפיסול הקלאסי- סיתות באבן, עבודה ועשייה עם הגוף, פיסול במובן הפיזי ובמידה מסוימת רומנטי.

רני ששון

ranisasson1יוצרת ישראלית עכשווית, מציגה במוזיאונים וגלריות בארץ ובעולם, עובדת בקטן ובגדול – פסלי חוץ בספרד דנמרק גרמניה ועוד.. בנוסף יוצרת מייצג ומייצב.

בוגרת תואר ראשון בבצלאל, בסלייד בלונדון במחלקה לפיסול  ובעלת תואר שני בפרסונס בניו יורק במחלקה לפיסול,בעברה הרצתה בפרסונס בית הספר הגבוהה לעיצוב ואמנות, העבירה כיתות אמן באוניברסיטת תל אביב  ובמכללות לאמנות ועיצוב בארץ, מרצה במכללה לחברה ואמניות ,מנהלת תכנית המצטיינים לילדים יוצרים ברחובות ומנהלת את בית האמנים ברחובות, היום רני יוצרת בסטודיו בתל אביב.
רוצים ללמוד עוד על רני ששון? קיראו בכתבה הבאה

הקדימו להירשם! עלות הסדנה 200 ש"ח בלבד, ומספר המקומות מוגבל

Error: Contact form not found.