כנס הנגב לשלום הילד 2016

20 בספטמבר 2016 08:00 - 20:00

כנס הנגב לשלום הילד 2016

זוהי השנה החמש-עשרה ברציפות בה המועצה לשלום הילד, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב ומכון חרוב מקיימים את כנס הנגב לשלום הילד, אשר בשל הצלחתו וחשיבותו הפך למסורת שנתית קבועה. הכנס מיועד לקובעי מדיניות, לדרג הבכיר ברשות המבצעת, ברשות המחוקקת וברשות השופטת, לאנשי אקדמיה ולאנשי מקצוע בכירים מתחומי הבריאות, הכלכלה, החינוך, המשפט, המשטרה, הצרכנות, התקשורת, הרווחה ועוד, לאנשי טיפול ולבכירי המגזר העסקי בישראל. בכנס 2016 ייטלו חלק למעלה מ – 500 משתתפים בכירים מהמגזר הממשלתי, הציבורי והפרטי.

כמו כן, יוזמנו לשאת דברים שרי ממשלה, חברי כנסת, מנכ"לים של משרדי ממשלה, ראשי ערים, אנשי מקצוע בכירים מהמגזר הציבורי והעסקי ועוד.

מדי שנה אנו עוסקים בסוגיות מגוונות וחדשניות הקשורות לשלום הילד, זכויותיו ורווחתו, מנקודת ראות של מדיניות כוללת, תכנון ומעשה, כאשר הילד במוקד.

לתכנית הכנס לחצו כאן

לטופס הרשמה לחצו כאן