סדנת אמנות: מנדלה – מעגלים של יצירה

29 במאי 2015 09:00 - 14:00

mandala1מה בסדנה

בסדנה נעבוד על מנדלה אישית בציור ובתבליט. המשתתפים יתנסו בתנועה בציור ובתבליט, תהליך העבודה יתחיל מתנועה בגוף שתוביל לתנועה מעגלית מצוירת, ולבחירה ומיון של צורות, צבעים ודימויים.
כמו תמיד בסדנאות שלנו: אין צורך בידע או בניסיון מוקדם – אנו באים ליצור באהבה והנאה

על המנדלה

המנדלה מסמלת את היקום ואת נפש האדם. מציירים אותה מהמרכז החוצה, כך היא ממחישה את הקשרים בין החלקים לשלם, וממקדת את המרכז-האמצע, לעומת הדברים המתרחשים ב"שוליים". יצירת מנדלה אישית היא עשייה סימבולית של יצירת מרכז, ארגון מחדש, סדר עדיפויות ואיזון.

avivitהאמנית והמדריכה אביבית בלס ברנס

אמנית עכשווית רב תחומית, מציגה במוזיאונים ובגלריות בארץ ובעולם.
בוגרת המדרשה לאמנות ובעלת תואר שני באמנות פלסטית מאוניברסיטת פריס  VIII.
בין השנים 1985 – 2005 חיה ויצרה בפריז. קיימה כ- 70 תערוכות יחיד וקבוצתיות באירופה, אוסטרליה וישראל. תערוכות במוזיאונים בארץ: מוזיאון רמת גן לאמנות ישראלית (1994), מוזיאון תל אביב לאמנות (2010), מוזיאון וילפריד (2013).
עבודותיה נמצאות באוספים פרטיים וציבוריים באירופה, אוסטרליה, ארצות הברית, קנדה וישראל. העבודות עוסקות בשאלות של גבולות, מעברים, שטחי ביניים, הגדרות של מקום, שפה וזהות.

אביבית בלס ברנס מלמדת אמנות פלסטית ומרצה במסגרות שונות, מלמדת שילובי מדיה ומיצב במכללה האקדמית לחברה ואמנויות.

עלות סדנת האמנות 200 ש"ח,  החומרים כלולים בעלות הסדנה.
בהרשמה ל-4 סדנאות, ניתן להשתתף בסדנה חמישית ללא תשלום.

להרשמה, יש למלא את הפרטים בטופס הבא, ונציג המכללה יצור איתך קשר להרשמה והסדרת התשלום

Error: Contact form not found.