דרושים מנחים למפעל החינוכי "לגעת באופק" מבית פתחון-לב

דרושים מנחים עבור הרחבת פעילות "לגעת באופק"

דרושים מנחים עבור "לגעת באופק"

דרושים מנחים עבור הרחבת פעילות "לגעת באופק": בספטמבר 2016 ארגון פתחון- לב ירחיב את הפעילות החינוכית שלו בהיקף משמעותי וכעת הארגון נמצא בתהליך של איתור מנחים שיצטרפו לצוות. הארגון מקיים מפגש היכרות מיוחד לאיתור מנחים, בשיתוף  היחידה לפיתוח מקצועי, בית הספר לחינוך, אוניברסיטת בר אילן, שיתקיים ביום שלישי 15.3.16  ה' אדר ב' תשע"ו , בין השעות  17:00-19:30, באוניברסיטת בר אילן, אולם פלדמן בנין 301.
במפגש, המנחים יכירו את המפעל החינוכי "לגעת באופק" מבית פתחון- לב ויתוודעו לתכניות החינוכיות המוצלחות שלנו.

לארגון פתחון לב ניסיון של 10 שנים בהפעלת התכניות בכל הארץ בהצלחה רבה. התוכניות שלנו מאושרות ומופיעות במאגר התכניות של משרד החינוך ומלוות ליווי אקדמי של אוניברסיטת תל אביב בהובלתו של פרופסור יזהר אופלטקה.

אודות "לגעת באופק": במסגרת המפעל החינוכי "לגעת באופק" מבית פתחון-לב, אנו פועלים לחינוך, פיתוח מנהיגות וקידום בני נוער בישראל. אנו פועלים עם בני הנוער בעלי פוטנציאל, כשרון ורצון, אך חסרי אפשרויות לממשם. במסגרת תכנית "שבע", הנמשכת 7 שנים, אנו מלווים את בני הנוער בצמתים החשובים של חייהם ומסייעים להם לסיים ביה"ס תיכון  בהצלחה, עם תעודת בגרות ולהתגייס לצבא, אנו מלווים אותם במהלך השירות הצבאי ולקראת סיומו מכינים אותם להשתלבות מוצלחת בחיים האזרחיים.

לחצו כאן הזמנה לכנס פתחון לב